Català | Castellano
VRC Muebles de Cocina


Telèfon: 93 683 26 66
info@vrccocinas.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter

Empresa: Presentació

VRC Cocinas neix l'any 2000, a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), quan juntament amb la meva família, vàrem crear un petit taller de fusteria.

L'inici de l'empresa, com en gairebé qualsevol negoci, no fou fàcil, però el nostre esperit emprenedor, els continus canvis estructurals i la ferma voluntat de millorar el servei varen donar els primers fruits.

L'any 2007 vàrem ampliar les instal·lacions, traslladant la fàbrica a la població de Vallirana. La nova infraestructura ens permet millorar el procés de fabricació, ens dóna l'opció d'oferir nous dissenys, d'incorporar nous materials i d'ampliar la gamma de productes.

Actualment VRC Cocinas evoluciona de forma ferma, amb la idea clara que l'objectiu que perseguim no és altre que el de posar al servei dels nostres clients la màxima qualitat.

A VRC Cocinas ens preocupem d'oferir-te solucions completes, desde la presa de mides fins la instal·lació final. Fabriquem mobles còmodes per fer-te la vida més fàcil, coneixedors que la finalitat és poder gaudir d'un entorn agradable i funcional.

A més, posem a la teva disposició una àmplia combinació d'acabats d'alta qualitat, per donar a la teva cuina un ambient únic i personalitzat.

VRC Muebles de Cocina

c. Bages, 3 nave 14
Pol. Industrial CAN PRUNERA
sector A
08759 - Vallirana
Teléfono: 93 683 26 66
Fax: 93 683 47 58